Muazzez Sabri Gündoğar Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda:Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun çağdaş, demokratik, bilimsel eğitimde batı normlarını yakalamayı hedeflemiş, hedef doğrultusunda özveri ile çalışan, aktif, dinamik, katılımcı, kararlı, topluma öncü bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2645920164

WEB - https://sapancamsgundogaroo.meb.k12.tr

Adres - KIRKPINAR HASANPAŞA MAH. ATATÜRK 2 CAD. MUAZZEZ SABRI GUNDOGAR OKULU BLOK NO 8 SAPANCA / SAKARYA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Kırkpınar Merkez